Geanimeerde kennisclip over palliatieve zorg

21-03-2019
104 keer bekeken 0 reacties

Een geanimeerde kennisclip over palliatieve zorg: één van de onderwijsmaterialen die Pasemeco ontwikkelt voor studenten geneeskunde is onderdeel van een multifunctioneel inzetbare toolbox en volledig gericht op palliatieve zorg. De toolbox wordt ontwikkeld met de Nederlandse geneeskunde faculteiten.

De kennisclip gaat onder meer in op fases, herkenbare patronen en specifieke kenmerken van palliatieve zorg. Het is de eerste van een reeks kennisclips en een voorbeeld van onderwijsmaterialen die onderdeel zijn (en worden) van de toolbox. De toolbox bevat deels bestaande materialen; waar nog lacunes zijn, ontwikkelt Pasemeco nieuwe materialen. Afhankelijk van de opbouw en signatuur van de curricula zijn de onderwijsmaterialen naar wens in te passen in de geneeskundeopleiding. Zo kan de kennisclip worden gebruikt als basismateriaal, eventueel samen met andere leermiddelen uit de toolbox. Doel is om authentiek leren over palliatieve zorg mogelijk te maken en studenten zo beter uit te rusten voor het begeleiden van palliatieve patiënten.

Kijk voor meer informatie op: www.pasemeco.nl/over/nieuws/kennisclip-palliatieve-zorg-voor-studenten-geneeskunde

 

Reageren

Twitter

0  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...